mr. ing. E.W.M. Aalsma
Advocaat

Mr. Ing. Lisanne Aalsma behaalde in 1982 haar HTS Bouwkunde diploma en is tot op heden (partime) in diverse functies werkzaam geweest in de bouw- en vastgoedsector. In 1990 studeerde zij af in Nederlands Recht, specialisatie Bouwrecht, aan de Universiteit van Leiden. Aansluitend heeft zij de postacademische opleiding Contractrecht gevolgd. Later heeft zij meerdere opleidingen tot coach gevolgd. Sinds 2004 is zij werkzaam als beëdigd advocaat. Haar specialismen waren aanvankelijk vastgoed-, contract-, bouw- en aanbestedingsrecht voor zowel de civiele, de bouw- en vastgoedsector. Van januari 2007 tot eind 2010 was zij werkzaam bij een Zaans advocatenkantoor.

Mede gezien haar coachingspraktijk ontwikkelde zij zich steeds breder als advocaat. Daar zij medio 2010 tevens de Mediation opleiding had afgerond, al beschikte over een eigen kantoorpand, lag de logische keuze om -met een 2e advocaat- haar eigen advocatenkantoor te starten, waar dit in samenhang aan het MKB en de particulier aangeboden kon worden, voor de hand.

Haar klanten zijn MKB bedrijven, waaronder aannemers, adviseurs, architecten, ontwikkelaars en woningbouwcorporaties maar ook particulieren. Ook maken belangenverenigingen van haar diensten gebruik.
Bij voorkeur adviseert mr. ing. Aalsma haar klanten middels coaching vroegtijdig om escalatie van geschillen te voorkomen. Daarnaast kan ook mediation een middel zijn om duurdere langdurige juridische procedures te voorkomen. Haar aanpak is snel, direct en no-nonsense.

Naast haar werkzaamheden als advocaat heeft mr. ing. Aalsma een eigen praktijk als Life Coach en Iyengar Yoga leraar in haar eigen lyengar Yoga Studio. Tevens is zij lid van de Raad van Toezicht van dire woningcorporaties.

Lisanne_klein

Wat zoek je?

Zoeken

Contact

Praesent vitae adipiscing nunc

Aandachtsgebied

Rechtsgebied