Mr. E. Jense

Mr. Jense studeerde af in Notarieel Recht en Nederlands Recht. Sinds 1992 is zij be√ędigd advocaat. In de praktijk ligt de nadruk op het civielrecht, contractrecht, erfrecht, familierecht (zoals echtscheiding, gezag, alimentatie, ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing) en strafrecht.

Mr. Jense is lid van de vereniging van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten.

Wilt u meer weten?

Mr. Jense kan u in een vroeg stadium adviseren en bijstaan met betrekking tot de aangegeven rechtsgebieden wat u veel onzekerheden en zorgen kan besparen.

Betaalbaar

Asta Advocaten werkt tegen betaalbare tarieven voor haar particuliere klanten.Tijdens het eerste gesprek bekijk ik samen met u wat er speelt en wat het plan van aanpak zou moeten zijn. Ook bespreken we of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Als dit het geval is, betaalt u een eigen bijdrage met daarbij eventueel griffierecht en kosten voor uittreksels. Vaste prijsafspraken zijn niet mogelijk.

Kijk voor meer informatie op de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Als ik een procedure voor u voer en u wordt onverhoopt in het ongelijk gesteld, dan kunt u veroordeeld worden voor de proceskosten van de tegenpartij. Dit geldt niet voor echtscheidingszaken.

Web

Wat zoek je?

Zoeken

Contact

Praesent vitae adipiscing nunc

Aandachtsgebied

Rechtsgebied