Asta Advocaten voor de cliënt

De grondlegger van Asta Advocaten is zelf MKB ondernemer. De advocaten kunnen zich goed verplaatsen in de zakelijke en particuliere klanten. Het ligt dan ook voor de hand dat particulieren en veel ondernemers zich thuis voelen bij Asta Advocaten.Er wordt gedegen juridisch werk afgeleverd. Maar bovenal wordt er met een praktische blik gekeken naar de zaken die u voorlegt. Wat is vanuit zakelijk oogpunt verstandig? Wat is tactisch handig? Is er nog ruimte voor mediation wat preventief werkt en de-escalerend voor betrokken partijen is?

De klanten waarderen deze manier van werken en er ontstaat een persoonlijke band, u bent geen nummer.

Secretariaat

Asta Advocaten heeft een eigen secretariaat waarbij nauw wordt samengewerkt met de advocaat. De belangen van onze cliënten worden daarbij voortdurend in het oog gehouden.

Waarneming

Tijdens afwezigheid heeft Asta-Advocaten voor beide advocaten voor adequate vervanging zorggedragen.


De specialisten

mr. ing. E.W.M. Aalsma
Advocaat

Mr. ing. Lisanne Aalsma behaalde in 1982 haar HTS Bouw- kunde diploma en is tot op heden in diverse functies werkzaam geweest in de bouw- en vastgoedsector. In 1990 studeerde zij af in Nederlands Recht, specialisatie Bouwrecht, aan de Universiteit van Leiden.

Maak nader kennis
mr. E. Jense
Advocaat

Mr. Jense studeerde af in Nederlands Recht, specialisatie Familierecht en Strafrecht. Sinds 1992 is zij beëdigd advocaat. Haar specialismen zijn familie- en strafrecht. Bij voorkeur adviseert mr. Jense haar clienten vroeg- tijdig om escalatie van geschillen te voorkomen.

Maak nader kennis

Wat zoekt u?

Contact

Praesent vitae adipiscing nunc